Michael van Gerwen in eerste ronde European Championship uitgeschakeld

Michael van Gerwen in eerste ronde European Championship uitgeschakeld

Michael van Gerwen in eerste ronde European Championship uitgeschakeld Een kleine week na zijn toernooizege op de Champions League of Darts staat Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld, weer met beide benen op de grond. In de eerste ronde van het European Championship verkeek hij zich op Ross Smith. GelijkopSmith, de nummer 32 van de plaatsingslijst, verweerde zich vanaf het begin kranig. In de eerste leg gooide de Engelsman een 124-finish, en ook knalde hij er regelmatig een 180'er in. Na enkele legs lijkt Van Gerwen de overhand te krijgen, maar niets is minder waar. Het gaat gelijkop, maar in de laatste leg gooit Smith een prachtige 114-finish. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Michael van Gerwen - Ross Smith hierboven. Hilarisch: De gezichten van Van Gerwen Bekijk deze video » Dartkoning Michael van Gerwen onthult geslacht van tweede kindje met een gigantische bossche bol Bekijk deze video » Michael van Gerwen wint Champions League of Darts en heeft palmares compleet Bekijk deze video »
Darts :
Michael van Gerwen in eerste ronde European Championship uitgeschakeld

Een kleine week na zijn toernooizege op de Champions League of Darts staat Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld, weer met beide benen op de grond. In de eerste ronde van het European Championship verkeek hij zich op Ross Smith.

Gelijkop
Smith, de nummer 32 van de plaatsingslijst, verweerde zich vanaf het begin kranig. In de eerste leg gooide de Engelsman een 124-finish, en ook knalde hij er regelmatig een 180'er in. Na enkele legs lijkt Van Gerwen de overhand te krijgen, maar niets is minder waar. Het gaat gelijkop, maar in de laatste leg gooit Smith een prachtige 114-finish.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Michael van Gerwen - Ross Smith hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen in eerste ronde European Championship uitgeschakeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV