Het Perfecte Plaatje: eerste beelden seizoen 4 met Helga van Leur en Steven Brunswijk

Het Perfecte Plaatje: eerste beelden seizoen 4 met Helga van Leur en Steven Brunswijk

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: eerste beelden seizoen 4 met <em>Helga van Leur</em> en Steven Brunswijk Vanaf woensdag 30 oktober is een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje te zien op RTL4. In de fotografieshow gaan onder andere Helga van Leur, Steven Brunswijk, Froukje de Both en Kees Tol de strijd met elkaar aan. Bekijk de eerste beelden van de hobbyfotografen van het vierde seizoen hierboven. Bekijk ook Helga van Leur en Froukje de Both nieuwste kandidaten Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Belgische kroonprinses Elisabeth viert 18e verjaardag in stijl Bekijk deze video » Annemarie van Gaal over Sylvie Meis: "Baalde ze dat ze niet genoeg in het nieuws was?" Bekijk deze video »

Vanaf woensdag 30 oktober is een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje te zien op RTL4. In de fotografieshow gaan onder andere Helga van Leur, Steven Brunswijk, Froukje de Both en Kees Tol de strijd met elkaar aan. Bekijk de eerste beelden van de hobbyfotografen van het vierde seizoen hierboven.
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje: eerste beelden seizoen 4 met Helga van Leur en Steven Brunswijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier