Bart Lelieveld over coffeeshopoorlog in Delft: "Precieze dader lijkt nog onduidelijk"

Bart Lelieveld over coffeeshopoorlog in Delft: "Precieze dader lijkt nog onduidelijk"

Bart Lelieveld over coffeeshopoorlog in Delft: "Precieze dader lijkt nog onduidelijk" Het is de dag van de waarheid voor de verdachten in de Delftse coffeeshopoorlog. Michael B. en Dean P. krijgen vrijdag te horen of zij respectievelijk 12 en 8 jaar de cel in moeten. Het AD skypt met Bart Lelieveld, verslaggever bij de Haagsche Courant, en hij vertelt: "In mei 2018 is het begonnen met beschietingen van een coffeeshop, daarbij werden twee handgranaten neergelegd, en later is er nog geschoten op gevels van twee coffeeshops in Delft. Wie er precies achter zit lijkt nog niet duidelijk te zijn." Bekijk het hele gesprek met verslaggever Bart Lelieveld hierboven. Nicki Minaj en Rihanna genieten in Amsterdam Bekijk deze video » Overval eigenaren coffeeshop in Haarlem Bekijk deze video »
Nieuws :
Bart Lelieveld over coffeeshopoorlog in Delft: "Precieze dader lijkt nog onduidelijk"

Het is de dag van de waarheid voor de verdachten in de Delftse coffeeshopoorlog. Michael B. en Dean P. krijgen vrijdag te horen of zij respectievelijk 12 en 8 jaar de cel in moeten.

Het AD skypt met Bart Lelieveld, verslaggever bij de Haagsche Courant, en hij vertelt: "In mei 2018 is het begonnen met beschietingen van een coffeeshop, daarbij werden twee handgranaten neergelegd, en later is er nog geschoten op gevels van twee coffeeshops in Delft. Wie er precies achter zit lijkt nog niet duidelijk te zijn."

Bekijk het hele gesprek met verslaggever Bart Lelieveld hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bart Lelieveld over coffeeshopoorlog in Delft: "Precieze dader lijkt nog onduidelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV