The Masked Singer: Bekijk duet Robot en Zeewezen

The Masked Singer: Bekijk duet Robot en Zeewezen

<em>The Masked Singer</em>: Bekijk duet Robot en Zeewezen In The Masked Singer was het vrijdagavond tijd voor een aantal duetten. Verschillende wezens traden met elkaar op, om het publiek en de jury te laten raden welke Nederlandse sterren achter het masker schuilgaan. Strijd voor finaleplekIn het entertainmentprogramma zongen vrijdag de Robot en het Zeewezen samen een duet op het grote podium. Ze gingen de strijd met elkaar aan, slechts een van hen mag door naar de finale. Bekijk het hele optreden uit de halve finale van The Masked Singer in de video hierboven. The Masked Singer is elke vrijdag te zien om 20:30 uur bij RTL4. Tijdens de halve finale van The Masked Singer worden vier karakters onthuld Bekijk deze video » The Masked Singer: Roze Monster blijkt Rick Brandsteder Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer: Bekijk duet Robot en Zeewezen

In The Masked Singer was het vrijdagavond tijd voor een aantal duetten. Verschillende wezens traden met elkaar op, om het publiek en de jury te laten raden welke Nederlandse sterren achter het masker schuilgaan.

Strijd voor finaleplek
In het entertainmentprogramma zongen vrijdag de Robot en het Zeewezen samen een duet op het grote podium. Ze gingen de strijd met elkaar aan, slechts een van hen mag door naar de finale. Bekijk het hele optreden uit de halve finale van The Masked Singer in de video hierboven.

The Masked Singer is elke vrijdag te zien om 20:30 uur bij RTL4.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: Bekijk duet Robot en Zeewezen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV