Armin van Buuren: "Mijn ouders zijn geen grote dancemuziek-fans"

Armin van Buuren: "Mijn ouders zijn geen grote dancemuziek-fans"

<em>Armin van Buuren</em>: &quot;Mijn ouders zijn geen grote dancemuziek-fans&quot; Armin van Buuren vertelt aan Beau van Erven Dorens hoe belangrijk zijn moeder voor hem is. Of ze zijn muziek echter ook waardeert is niet helemaal duidelijk: "Ik denk dat ze door sommige stukken wel ontroerd kan raken maar ik denk dat mijn ouders niet de grootste dancemuziek-fans zijn." Bekijk het fragment van Beau hierboven. Bekijk ook Annemarie van Gaal over Sylvie Meis: "Baalde ze dat ze niet genoeg in het nieuws was?" Bekijk deze video » Marco Borsato bij Beau over affaire: "Tien nasty tweets heb ik verwijderd" Bekijk deze video » Eddy Zoëy: "Twee ton boete als je deelname The Masked Singer verklapt" Bekijk deze video »
TV :
Armin van Buuren: "Mijn ouders zijn geen grote dancemuziek-fans"

Armin van Buuren vertelt aan Beau van Erven Dorens hoe belangrijk zijn moeder voor hem is. Of ze zijn muziek echter ook waardeert is niet helemaal duidelijk: "Ik denk dat ze door sommige stukken wel ontroerd kan raken maar ik denk dat mijn ouders niet de grootste dancemuziek-fans zijn." Bekijk het fragment van Beau hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Armin van Buuren: "Mijn ouders zijn geen grote dancemuziek-fans" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen