'Klaas Dijkhoff heeft PVV-corvee'

'Klaas Dijkhoff heeft PVV-corvee'

'Klaas Dijkhoff heeft PVV-corvee' Hij is de best geklede man, de slimste mens en volgens eigen zeggen een oerliberaal. Maar Arjen maakt zich zorgen, nu Klaas Dijkhoff op Twitter een flauwe grap maakte naar aanleiding van het schrappen van het woord ‘blank’ bij de NOS. Ook zijn gesponsorde Facebookbericht wijst erop dat het zijn beurt is voor PVV-corvee. Zondag met Lubach vindt dat zielig, dus steek deze oerliberaal een hart onder de riem en Twitter mee met #HouVolKlaas. Arjen Lubach remixt de actuele week in dertig minuten, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel. Vanuit theater Bellevue in Amsterdam: Zondag met Lubach, zo goed als nieuws. Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.55 uur te zien op NPO 3.
TV :
'Klaas Dijkhoff heeft PVV-corvee'

Hij is de best geklede man, de slimste mens en volgens eigen zeggen een oerliberaal. Maar Arjen maakt zich zorgen, nu Klaas Dijkhoff op Twitter een flauwe grap maakte naar aanleiding van het schrappen van het woord ‘blank’ bij de NOS. Ook zijn gesponsorde Facebookbericht wijst erop dat het zijn beurt is voor PVV-corvee. Zondag met Lubach vindt dat zielig, dus steek deze oerliberaal een hart onder de riem en Twitter mee met #HouVolKlaas.

Arjen Lubach remixt de actuele week in dertig minuten, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel. Vanuit theater Bellevue in Amsterdam: Zondag met Lubach, zo goed als nieuws.

Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.55 uur te zien op NPO 3.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Klaas Dijkhoff heeft PVV-corvee' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV