29-Jarige man omgekomen bij schietpartij in Amsterdam

29-Jarige man omgekomen bij schietpartij in Amsterdam

29-Jarige man omgekomen bij <em>schietpartij</em> in Amsterdam In Amsterdam is afgelopen nacht een 29-jarige man neergeschoten. Het slachtoffer is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, daar is hij overleden. Verdachte gevluchtDe schietpartij vond plaats op de Jacob Krausstraat in Amsterdam Nieuw-West. De verdachte is na de schietpartij op de gevlucht geslagen. Het zou gaan om Brennan D., hij is een bekende van de politie. Bekijk beelden van Hart Van Nederland van na de schietpartij in Amsterdam hierboven. Dode en zwaargewonde door schietpartij Amsterdam, een verdachte aangehouden Bekijk deze video »
Nieuws :
29-Jarige man omgekomen bij schietpartij in Amsterdam

In Amsterdam is afgelopen nacht een 29-jarige man neergeschoten. Het slachtoffer is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, daar is hij overleden.

Verdachte gevlucht
De schietpartij vond plaats op de Jacob Krausstraat in Amsterdam Nieuw-West. De verdachte is na de schietpartij op de gevlucht geslagen. Het zou gaan om Brennan D., hij is een bekende van de politie.

Bekijk beelden van Hart Van Nederland van na de schietpartij in Amsterdam hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 29-Jarige man omgekomen bij schietpartij in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen