Samantha Steenwijk zingt Bloed, Zweet en Tranen in Het Mooiste Liedje

Samantha Steenwijk zingt Bloed, Zweet en Tranen in Het Mooiste Liedje

<em>Samantha Steenwijk</em> zingt <em>Bloed, Zweet en Tranen</em> in <em>Het Mooiste Liedje</em> Zangeres Samantha Steenwijk en haar partner Marcus hebben zaterdag de eerste editie van het vernieuwde Dancing With The Stars gewonnen, en zondagavond is de succesvolle blondine ook te zien in het SBS6-programma Het Mooiste Liedje. Bloed, zweet en tranenSamantha laat in de video hierboven weten dat ook zij meedoet aan het zangprogramma: "Hallo allemaal, ik ben Samantha Steenwijk en ook ik doe mee met Het Mooiste Liedje, nou daar kan natuurlijk niet de Hazes-klassieker Bloed, Zweet en Tranen ontbreken, dus wil je die nu zien? Kijk dan allemaal naar Het Mooiste Liedje." Het Mooiste Liedje is elke zondag om 21:00 uur te zien bij SBS6. Bekijk ook Beste Zangers gemist? Rolf Sanchez & Samantha Steenwijk zingen 'No Me Ames' Bekijk deze video » Samantha Steenwijk en Marcus winnen Dancing With The Stars 2019 Bekijk deze video » Finale Dancing With The Stars: bekijk emotionele Weense wals Samantha Steenwijk Bekijk deze video »
TV :
Samantha Steenwijk zingt Bloed, Zweet en Tranen in Het Mooiste Liedje

Zangeres Samantha Steenwijk en haar partner Marcus hebben zaterdag de eerste editie van het vernieuwde Dancing With The Stars gewonnen, en zondagavond is de succesvolle blondine ook te zien in het SBS6-programma Het Mooiste Liedje.

Bloed, zweet en tranen
Samantha laat in de video hierboven weten dat ook zij meedoet aan het zangprogramma: "Hallo allemaal, ik ben Samantha Steenwijk en ook ik doe mee met Het Mooiste Liedje, nou daar kan natuurlijk niet de Hazes-klassieker Bloed, Zweet en Tranen ontbreken, dus wil je die nu zien? Kijk dan allemaal naar Het Mooiste Liedje."

Het Mooiste Liedje is elke zondag om 21:00 uur te zien bij SBS6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samantha Steenwijk zingt Bloed, Zweet en Tranen in Het Mooiste Liedje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen