Samantha Steenwijk gevraagd voor Expeditie Robinson

Samantha Steenwijk gevraagd voor Expeditie Robinson

Samantha Steenwijk gevraagd voor <em>Expeditie Robinson</em> Samantha Steenwijk is gevraagd voor deelname aan Expeditie Robinson maar voorlopig zullen we haar daar niet zien: "Ik heb nee gezegd want ik weet even niet wanneer dat zou kunnen. Ik heb het zo druk maar ik zeg nooit nooit", aldus de zangeres. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Samantha Steenwijk geniet volop van haar Dancing With The Stars overwinning Bekijk deze video » Zijn Dave Roelvink en zijn vriendin Julia uit elkaar? Dries reageert. Bekijk deze video » Prinses Christina droeg land en onroerend goed voor overlijden over aan Beatrix, Irene en Margriet Bekijk deze video »
TV :
Samantha Steenwijk gevraagd voor Expeditie Robinson

Samantha Steenwijk is gevraagd voor deelname aan Expeditie Robinson maar voorlopig zullen we haar daar niet zien: "Ik heb nee gezegd want ik weet even niet wanneer dat zou kunnen. Ik heb het zo druk maar ik zeg nooit nooit", aldus de zangeres. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samantha Steenwijk gevraagd voor Expeditie Robinson of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen