Zondag met Lubach gemist? De Order!-gekte van John Bercow bij NPO 1

Zondag met Lubach gemist? De Order!-gekte van John Bercow bij NPO 1

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? De <em>Order!</em>-gekte van <em>John Bercow</em> bij NPO 1 Het leukste aan het hele Brexit-circus is John Bercow, Speaker van het Lagerhuis. Die van ‘Order, order!’ weet je wel? En zijn kat heet dus Order! Als je dit zo ziet, wil je meer en meer. En meer. Hoe NPO 1 een idiote Brexit-gekte nog idioter maakte. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Zondag met Lubach gemist? Wat doen Jesse Klaver en Bram van Ojik in Ethiopië? Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? De Order!-gekte van John Bercow bij NPO 1

Het leukste aan het hele Brexit-circus is John Bercow, Speaker van het Lagerhuis. Die van ‘Order, order!’ weet je wel? En zijn kat heet dus Order! Als je dit zo ziet, wil je meer en meer. En meer. Hoe NPO 1 een idiote Brexit-gekte nog idioter maakte.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? De Order!-gekte van John Bercow bij NPO 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen