Zondag met Lubach gemist? Lerarentekort in het basisonderwijs

Zondag met Lubach gemist? Lerarentekort in het basisonderwijs

Zondag met Lubach gemist? Lerarentekort in het basisonderwijs Er is een groot lerarentekort in het basisonderwijs. In 2025 komen we meer dan zesduizend leraren tekort en daarom moeten er voor die tijd extra mensen, mannen naar de Pabo. Gelukkig is het lerarentekort een ‘topprioriteit’ (of 'toprioriteit'?) voor Mark Rutte. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Zondag met Lubach gemist? Wat doen Jesse Klaver en Bram van Ojik in Ethiopië? Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? De Order!-gekte van John Bercow bij NPO 1 Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? De avonturen van Rugstreeppad en Zandhagedis Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Lerarentekort in het basisonderwijs

Er is een groot lerarentekort in het basisonderwijs. In 2025 komen we meer dan zesduizend leraren tekort en daarom moeten er voor die tijd extra mensen, mannen naar de Pabo. Gelukkig is het lerarentekort een ‘topprioriteit’ (of 'toprioriteit'?) voor Mark Rutte.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Lerarentekort in het basisonderwijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV