Droomhuis gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending NPO 1 start vanavond met een reeks herhalingen van het programma Droomhuis Gezocht, waarin Sybrand Niessen Nederlanders helpt bij het kopen van een huis in het buitenland. Grote liefdeIn deze aflevering gaan Sebastiaan en Shah Rukh op zoek naar een huis op het Griekse eiland Zakynthos. Sebastiaan ontmoette zijn grote liefde toen hij voor zijn werk in Australië was. De twee besloten samen te gaan wonen in Amsterdam. AppartementDoor een goede vriend, die al jaren in Athene woont, komen zij voor het eerst in aanraking met Griekenland. Al snel ontstaat het plan om samen een appartement te kopen op het Griekse eiland Zakynthos. SerenadeTerwijl Sybrand Niessen het stel helpt bij de huizenjacht, gaat Carrie ten Napel in de regio op onderzoek uit en krijgt een serenade van een Grieks mannenkoor en ziet hoe je van de vele bloemen op het eiland verse likeur kan maken.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

NPO 1 start vanavond met een reeks herhalingen van het programma Droomhuis Gezocht, waarin Sybrand Niessen Nederlanders helpt bij het kopen van een huis in het buitenland.

Grote liefde
In deze aflevering gaan Sebastiaan en Shah Rukh op zoek naar een huis op het Griekse eiland Zakynthos. Sebastiaan ontmoette zijn grote liefde toen hij voor zijn werk in Australië was. De twee besloten samen te gaan wonen in Amsterdam.

Appartement
Door een goede vriend, die al jaren in Athene woont, komen zij voor het eerst in aanraking met Griekenland. Al snel ontstaat het plan om samen een appartement te kopen op het Griekse eiland Zakynthos.

Serenade
Terwijl Sybrand Niessen het stel helpt bij de huizenjacht, gaat Carrie ten Napel in de regio op onderzoek uit en krijgt een serenade van een Grieks mannenkoor en ziet hoe je van de vele bloemen op het eiland verse likeur kan maken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Droomhuis Gezocht
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Droomhuis Gezocht op Zakynthos gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV