Britt Dekker wil zelf een kip slachten, als ze dan maar frikandellen kan blijven eten

Britt Dekker wil zelf een kip slachten, als ze dan maar frikandellen kan blijven eten

Britt Dekker wil zelf een kip slachten, als ze dan maar frikandellen kan blijven eten Een reporter van Shownieuws gaat langs bij Britt Dekker met een aantal pittige dilemma's. De openhartige Britt vertelt dat ze graag nog wil trouwen en dat ze niet kan kiezen tussen haar paard en haar vriend. En hoe zit het met het volgende dilemma: zelf een kip slachten of nooit meer frikandellen eten? "Ik kan wel zeggen 'nooit meer frikandellen eten', maar dat zou gelogen zijn!" Bekijk het interview met Britt Dekker hierboven. Britt Dekker schittert als filmster: "Dit is de mooiste jurk die ik ooit aan heb gehad" Bekijk deze video » Britt Dekker deelt première aftermovie van Whitestar: “Het was zo gaaaaaf!" Bekijk deze video » Elise Schaap laat imitaties Britt Dekker en Lil’ Kleine horen Bekijk deze video »
Entertainment :
Britt Dekker wil zelf een kip slachten, als ze dan maar frikandellen kan blijven eten

Een reporter van Shownieuws gaat langs bij Britt Dekker met een aantal pittige dilemma's. De openhartige Britt vertelt dat ze graag nog wil trouwen en dat ze niet kan kiezen tussen haar paard en haar vriend. En hoe zit het met het volgende dilemma: zelf een kip slachten of nooit meer frikandellen eten? "Ik kan wel zeggen 'nooit meer frikandellen eten', maar dat zou gelogen zijn!"

Bekijk het interview met Britt Dekker hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker wil zelf een kip slachten, als ze dan maar frikandellen kan blijven eten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV