IS reageert in video op dood Abu Bakr Al-Baghdadi

IS reageert in video op dood Abu Bakr Al-Baghdadi

IS reageert in video op dood <em>Abu Bakr Al-Baghdadi</em> President Donald Trump zei afgelopen week in een persconferentie dat ze IS-leider Abu Bakr Al-Baghdadi om het leven hadden gebracht bij een gerichte missie van speciale eenheden. Verschillende wereldleiders reageerden positief op het nieuws. IS heeft inmiddels ook gereageerd. Die zijn minder positief. ,,Jullie bedreigingen en capagnes zullen ons niet weerhouden", reageert de beweging. Bekijk de beelden van De Telegraaf over de reactie van IS hierboven. Fans van Feyenoord woedend: "Als ik zo bij m'n baas bezig was, had ik op straat gestaan" Bekijk deze video » Klimaatdemonstrant flipt en pakt microfoon Jeroen Holtrop af Bekijk deze video »
Nieuws :
IS reageert in video op dood Abu Bakr Al-Baghdadi

President Donald Trump zei afgelopen week in een persconferentie dat ze IS-leider Abu Bakr Al-Baghdadi om het leven hadden gebracht bij een gerichte missie van speciale eenheden. Verschillende wereldleiders reageerden positief op het nieuws. IS heeft inmiddels ook gereageerd. Die zijn minder positief. ,,Jullie bedreigingen en capagnes zullen ons niet weerhouden", reageert de beweging.

Bekijk de beelden van De Telegraaf over de reactie van IS hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op IS reageert in video op dood Abu Bakr Al-Baghdadi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen