Sinan Can over Donald Trump: 'Ik geloof niet dat de wereld nu veiliger is geworden'

Sinan Can over Donald Trump: 'Ik geloof niet dat de wereld nu veiliger is geworden'

<em>Sinan Can</em> over <em>Donald Trump</em>: 'Ik geloof niet dat de wereld nu veiliger is geworden' Donald Trump zei in een triomfantelijke speech dat IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi om het leven is gekomen bij een gerichte aanval van Amerikaanse speciale eenheden. Sinan Can was het niet eens met de woorden van Trump. ,,Alleen die zin, dat de wereld er nu veiliger op is geworden, daar geloof ik dus helemaal niks van." Bekijk de beelden van Pauw met Sinan Can hierboven. Vanavond bij Pauw: Sinan Can, Paul Blokhuis, Georgina Verbaan en Dennis van der Geest Bekijk deze video » Sinan Can over dood Abu Bakr al-Baghdadi: 'Schijnt een goede voetballer te zijn geweest' Bekijk deze video »
Talkshow :
Sinan Can over Donald Trump: 'Ik geloof niet dat de wereld nu veiliger is geworden'

Donald Trump zei in een triomfantelijke speech dat IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi om het leven is gekomen bij een gerichte aanval van Amerikaanse speciale eenheden. Sinan Can was het niet eens met de woorden van Trump. ,,Alleen die zin, dat de wereld er nu veiliger op is geworden, daar geloof ik dus helemaal niks van."

Bekijk de beelden van Pauw met Sinan Can hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sinan Can over Donald Trump: 'Ik geloof niet dat de wereld nu veiliger is geworden' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen