Nicolette van Dam flabbergasted: "Baby krijgt koffie in een fles"

Nicolette van Dam flabbergasted: "Baby krijgt koffie in een fles"

<em>Nicolette van Dam</em> flabbergasted: &quot;Baby krijgt koffie in een fles&quot; Nicolette van Dam is ambassadeur van UNICEF en begin oktober maakte de presentatrice een indrukwekkende reis voor UNICEF naar Guatemala, waar bijna de helft van de kinderen ondervoed is. Koffie?Ze vertelt bij Koffietijd over het moment dat een moeder haar kind koffie gaf en ze echt niet meer wist wat ze moest doen: "Koffie? Hij krijgt koffie, ik weet niet wat ik moet zeggen." Bekijk het fragment waarin Nicolette ziet dat een baby koffie van haar moeder krijgt hierboven. Nicolette van Dam vindt outfit van haar man te ver gaan: "Het wordt steeds erger" Bekijk deze video » Nicolette van Dam naar Guatemala voor strijd tegen ondervoeding van Unicef Bekijk deze video » Nicolette van Dam en Renate Verbaan onherkenbaar op Halloween feest Bekijk deze video »
Amusement :
Nicolette van Dam flabbergasted: "Baby krijgt koffie in een fles"

Nicolette van Dam is ambassadeur van UNICEF en begin oktober maakte de presentatrice een indrukwekkende reis voor UNICEF naar Guatemala, waar bijna de helft van de kinderen ondervoed is.

Koffie?
Ze vertelt bij Koffietijd over het moment dat een moeder haar kind koffie gaf en ze echt niet meer wist wat ze moest doen: "Koffie? Hij krijgt koffie, ik weet niet wat ik moet zeggen."

Bekijk het fragment waarin Nicolette ziet dat een baby koffie van haar moeder krijgt hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nicolette van Dam flabbergasted: "Baby krijgt koffie in een fles" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV