Prince in biografie The Beautiful Ones openhartig over jeugd

Prince in biografie The Beautiful Ones openhartig over jeugd

Prince in biografie <em>The Beautiful Ones</em> openhartig over jeugd Vandaag verschijnt de Prince-biografie The Beautiful Ones, geschreven door Dan Piepenbring. De auteur werkte samen met de legendarische zanger aan het boek, vlak voordat hij stierf. OpenhartigIn 2016 maakte Prince bekend dat zijn biografie er zou gaan komen met Piepenbring als co-auteur. Een maand later overleed de zanger echter, 57-jarige leeftijd. De auteur is door blijven schrijven zodat de biografie vandaag alsnog kon verschijnen. "Waarschijnlijk hebben de twee wel veel contact gehad vlak voor zijn dood", aldus Prince-kenner Sherill Samson. "De zanger is erg openhartig over zijn jeugd en dat is een deel waar we niet heel veel over weten." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven. Bekijk ook Sylvie Meis over haat op Instagram: "Ik blijf er niet aan hangen" Bekijk deze video » Dave Roelvink vertelt over breuk met Julia Mekkes Bekijk deze video »
Nieuws :
Prince in biografie The Beautiful Ones openhartig over jeugd

Vandaag verschijnt de Prince-biografie The Beautiful Ones, geschreven door Dan Piepenbring. De auteur werkte samen met de legendarische zanger aan het boek, vlak voordat hij stierf.

Openhartig
In 2016 maakte Prince bekend dat zijn biografie er zou gaan komen met Piepenbring als co-auteur. Een maand later overleed de zanger echter, 57-jarige leeftijd. De auteur is door blijven schrijven zodat de biografie vandaag alsnog kon verschijnen. "Waarschijnlijk hebben de twee wel veel contact gehad vlak voor zijn dood", aldus Prince-kenner Sherill Samson. "De zanger is erg openhartig over zijn jeugd en dat is een deel waar we niet heel veel over weten." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prince in biografie The Beautiful Ones openhartig over jeugd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen