Arnold Schwarzenegger promoot Terminator: Dark Fate: "Voelt niet als een vervolg"

Arnold Schwarzenegger promoot Terminator: Dark Fate: "Voelt niet als een vervolg"

Arnold Schwarzenegger promoot <em>Terminator: Dark Fate</em>: &quot;Voelt niet als een vervolg&quot; De Terminator-franchise keert op volle kracht terug in de bioscoop met de film Terminator: Dark Fate. Hoofdrolspeler en actieheld Arnold Schwarzenegger komt langs bij Jimmy Kimmel om de film te promoten. De film pakt het verhaal op na het einde van de tweede film, maar ondertussen zijn er nog meer Terminator-films gemaakt. Daarom voelt het voor 'Arnie' niet als een vervolg. Chris PrattEr is ook nog ander leuk nieuws voor de familie Schwarzenegger, want de beroemde acteur Chris Pratt is getrouwd met zijn dochter. En daar is Schwarzenegger ontzettend blij mee, want volgens hem is Pratt een "hele aardige kerel". Eerst was hij echter nogal jaloers, want Pratt is groter dan hem en heeft de laatste jaren meer succes met zijn films (als onderdeel van het Marvel Cinematic Universe). Ook de hevige rivaliteit die Schwarzenegger in de jaren tachtig met Sylvester Stallone had, komt ter sprake. Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met Arnold Schwarzenegger hierboven. Trailer Terminator: Dark Fate Bekijk deze trailer »
Entertainment :
Arnold Schwarzenegger promoot Terminator: Dark Fate: "Voelt niet als een vervolg"

De Terminator-franchise keert op volle kracht terug in de bioscoop met de film Terminator: Dark Fate. Hoofdrolspeler en actieheld Arnold Schwarzenegger komt langs bij Jimmy Kimmel om de film te promoten. De film pakt het verhaal op na het einde van de tweede film, maar ondertussen zijn er nog meer Terminator-films gemaakt. Daarom voelt het voor 'Arnie' niet als een vervolg.

Chris Pratt
Er is ook nog ander leuk nieuws voor de familie Schwarzenegger, want de beroemde acteur Chris Pratt is getrouwd met zijn dochter. En daar is Schwarzenegger ontzettend blij mee, want volgens hem is Pratt een "hele aardige kerel". Eerst was hij echter nogal jaloers, want Pratt is groter dan hem en heeft de laatste jaren meer succes met zijn films (als onderdeel van het Marvel Cinematic Universe). Ook de hevige rivaliteit die Schwarzenegger in de jaren tachtig met Sylvester Stallone had, komt ter sprake.

Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met Arnold Schwarzenegger hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Arnold Schwarzenegger promoot Terminator: Dark Fate: "Voelt niet als een vervolg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV