Ed Sheeran is rijkste Britse artiest onder de 30 en stoot Adele van haar troon

Ed Sheeran is rijkste Britse artiest onder de 30 en stoot Adele van haar troon

Met zijn vermogen van bijna 197 miljoen euro, mag zanger Ed Sheeran zich de rijkste Brit onder de 30 jaar noemen. De ster heeft volgens Heat Magazine het hoogste plekje op de lijst verdiend.

In 2017 werd de waarde van Ed Sheeran zijn bankrekening nog geschat op 108 miljoen euro en vorig jaar stond zangeres Adele nog op de eerste plek. Aangezien zij nu 31 is geworden, mag ze niet meer meedoen aan de ‘verkiezing’. Sheeran die vorig jaar op de tweede plek stond, heeft haar troon nu dus afgepakt.

Bekijk hieronder een van de bekendste nummers van Ed Sheeran, Thinking Out Loud.

<em>Ed Sheeran</em> is <em>rijkste Britse artiest</em> onder de 30 en stoot <em>Adele</em> van haar troon Met zijn vermogen van bijna 197 miljoen euro, mag zanger Ed Sheeran zich de rijkste Brit onder de 30 jaar noemen. De ster heeft volgens Heat Magazine het hoogste plekje op de lijst verdiend. In 2017 werd de waarde van Ed Sheeran zijn bankrekening nog geschat op 108 miljoen euro en vorig jaar stond zangeres Adele nog op de eerste plek. Aangezien zij nu 31 is geworden, mag ze niet meer meedoen aan de ‘verkiezing’. Sheeran die vorig jaar op de tweede plek stond, heeft haar troon nu dus afgepakt. Bekijk hieronder een van de bekendste nummers van Ed Sheeran, Thinking Out Loud.
Muziek :
Ed Sheeran is rijkste Britse artiest onder de 30 en stoot Adele van haar troon

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ed Sheeran is rijkste Britse artiest onder de 30 en stoot Adele van haar troon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV