Vanavond bij Pauw: Maarten van Rossem, Tania Kross, Jan de Hoop en meer

Vanavond bij Pauw: Maarten van Rossem, Tania Kross, Jan de Hoop en meer

Vanavond bij <em>Pauw</em>: Maarten van Rossem, Tania Kross, Jan de Hoop en meer Vanavond bij Pauw: Drie gasten vertellen hun verhaal over het gedwongen afstaan van hun kinderen. Maarten van Rossem komt langs om te vertellen over zijn nieuwe serie Broeders In Berlijn, waarin hij onderzoekt hoe het gaat met Duitsland en de Duitsers sinds de val van de muur, wat bijna dertig jaar geleden plaatsvond. Operazangeres Tania Kross maakt een bijzondere nieuwe theatervoorstelling, een muzikale reis van Mozart tot Madonna. Kross vertelt bij Pauw waarom zij meer gemeen hebben dan je in eerste instantie zou denken. Jan de Hoop is vooral bekend als nieuwslezer van het RTL Ontbijtnieuws, maar hij komt praten over zijn eigen nieuwe show Jan Houdt Hoop. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Staatssecretaris Paul Blokhuis over de crisislijn zelfmoordpreventie 113 Bekijk deze video » Georgina Verbaan is ambassadeur van Stoptober: 'Stoppen met roken voelt goed' Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Pauw: Maarten van Rossem, Tania Kross, Jan de Hoop en meer

Vanavond bij Pauw:

  • Drie gasten vertellen hun verhaal over het gedwongen afstaan van hun kinderen.
  • Maarten van Rossem komt langs om te vertellen over zijn nieuwe serie Broeders In Berlijn, waarin hij onderzoekt hoe het gaat met Duitsland en de Duitsers sinds de val van de muur, wat bijna dertig jaar geleden plaatsvond.
  • Operazangeres Tania Kross maakt een bijzondere nieuwe theatervoorstelling, een muzikale reis van Mozart tot Madonna. Kross vertelt bij Pauw waarom zij meer gemeen hebben dan je in eerste instantie zou denken.
  • Jan de Hoop is vooral bekend als nieuwslezer van het RTL Ontbijtnieuws, maar hij komt praten over zijn eigen nieuwe show Jan Houdt Hoop.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Pauw: Maarten van Rossem, Tania Kross, Jan de Hoop en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV