Bouw protest: Eerste bouwmachines aangekomen voor protest op Malieveld

Bouw protest: Eerste bouwmachines aangekomen voor protest op Malieveld

Bouw protest: <em>Eerste bouwmachines</em> aangekomen voor protest op <em>Malieveld</em> De bouw protesteert tegen de klimaatafspraken van het kabinet. De demonstranten wilden het verkeer en de gewone mensen niet lastig vallen met hun protest. Daarom rijden de demonstranten met hun bouwmachines buiten de spits. Inmiddels zijn de eerste machines aangekomen op het Malieveld. Bekijk de beelden van Hart van Nederland over het bouwprotest hierboven. Vermissing 23-jarige Sumanta: Speciaal team zoekt naar sporen, politie vermoedt misdrijf Bekijk deze video » Ouders overleden Richelle stoppen na 10 jaar met campagne kankerverziektjetaal Bekijk deze video »
Nieuws :
Bouw protest: Eerste bouwmachines aangekomen voor protest op Malieveld

De bouw protesteert tegen de klimaatafspraken van het kabinet. De demonstranten wilden het verkeer en de gewone mensen niet lastig vallen met hun protest. Daarom rijden de demonstranten met hun bouwmachines buiten de spits. Inmiddels zijn de eerste machines aangekomen op het Malieveld.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland over het bouwprotest hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bouw protest: Eerste bouwmachines aangekomen voor protest op Malieveld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV