Eerste beelden nieuw feelgood-programma “Hoe zal ik het zeggen?” met Jamai Loman

Eerste beelden nieuw feelgood-programma “Hoe zal ik het zeggen?” met Jamai Loman

Eerste beelden nieuw feelgood-programma “Hoe zal ik het zeggen?” met Jamai Loman Vanaf donderdag 31 oktober presenteert Jamai het nieuwe programma Hoe zal ik het zeggen? Hierin helpt hij mensen die een bijzondere boodschap over willen brengen. "Ik sta te trillen"Jamai brengt de boodschap op een unieke manier, en dit zorgt voor veel verbazing. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe RTL4 programma hierboven, waarin onder andere Nienke Plas verrast wordt: "Ik sta te trillen op me stelten, wat is dit!?" Het nieuwe programma Hoe zal ik het zeggen? is vanaf donderdag 31 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hoe zal ik het zeggen? terugkijken bij Gids.tv. Jamai Loman en Patricia van Haastrecht zingen Shallow Bekijk deze video » Gerard Joling en Jamai presenteren RTL Weer. Bekijk de beelden. Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden nieuw feelgood-programma “Hoe zal ik het zeggen?” met Jamai Loman

Vanaf donderdag 31 oktober presenteert Jamai het nieuwe programma Hoe zal ik het zeggen? Hierin helpt hij mensen die een bijzondere boodschap over willen brengen.

"Ik sta te trillen"
Jamai brengt de boodschap op een unieke manier, en dit zorgt voor veel verbazing. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe RTL4 programma hierboven, waarin onder andere Nienke Plas verrast wordt: "Ik sta te trillen op me stelten, wat is dit!?"

Het nieuwe programma Hoe zal ik het zeggen? is vanaf donderdag 31 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hoe zal ik het zeggen? terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden nieuw feelgood-programma “Hoe zal ik het zeggen?” met Jamai Loman of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV