Selma van Dijk bedankt voor 16,5 jaar Hart van Nederland en kijkt met "warme gevoelens" terug

Selma van Dijk bedankt voor 16,5 jaar Hart van Nederland en kijkt met "warme gevoelens" terug

Selma van Dijk bedankt voor 16,5 jaar Hart van Nederland en kijkt met "warme gevoelens" terug Na Gallyon van Vessem (50) moet nu ook presentatrice Selma van Dijk (50) vertrekken bij Hart van Nederland. Volgens Talpa is er voor haar geen presentatierol meer weggelegd vanwege “toekomstige veranderingen” bij het nieuwsprogramma van SBS6. Liefde, toewijding en plezierSelma heeft ruim 16 jaar bij Hart van Nederland gewerkt: “Hart van Nederland gaat een nieuwe koers varen en voor mij is daarin helaas geen rol als presentator weggelegd. Ik heb de afgelopen 16,5 jaar met veel liefde, toewijding en plezier Hart van Nederland gepresenteerd, daar ben ik trots op en daar zal ik altijd met warme gevoelens op terug kijken. Afgelopen 14 oktober heb ik mijn laatste uitzending gepresenteerd. Graag wil ik via deze weg de kijkers bedanken voor het jarenlange in mij gestelde vertrouwen. Dat blijkt ook uit de vele hartverwarmende reacties die ik krijg. Ik wens al mijn lieve collega’s op de redactie en in de studio alle succes met de nieuwe ontwikkelingen bij Hart van Nederland", aldus Selma. Van Dijk presenteerde 14 oktober 2019 haar laatste uitzending. Bekijk hierboven een compilatie van Selma van Dijk als SBS6-presentatrice. Gallyon van Vessem neemt emotioneel afscheid van Hart van Nederland Bekijk deze video » Gallyon van Vessem moest weg bij Hart van Nederland: "Tuurlijk is dat kut" Bekijk deze video »
Nieuws :
Selma van Dijk bedankt voor 16,5 jaar Hart van Nederland en kijkt met "warme gevoelens" terug

Na Gallyon van Vessem (50) moet nu ook presentatrice Selma van Dijk (50) vertrekken bij Hart van Nederland. Volgens Talpa is er voor haar geen presentatierol meer weggelegd vanwege “toekomstige veranderingen” bij het nieuwsprogramma van SBS6.

Liefde, toewijding en plezier
Selma heeft ruim 16 jaar bij Hart van Nederland gewerkt: “Hart van Nederland gaat een nieuwe koers varen en voor mij is daarin helaas geen rol als presentator weggelegd. Ik heb de afgelopen 16,5 jaar met veel liefde, toewijding en plezier Hart van Nederland gepresenteerd, daar ben ik trots op en daar zal ik altijd met warme gevoelens op terug kijken. Afgelopen 14 oktober heb ik mijn laatste uitzending gepresenteerd. Graag wil ik via deze weg de kijkers bedanken voor het jarenlange in mij gestelde vertrouwen. Dat blijkt ook uit de vele hartverwarmende reacties die ik krijg. Ik wens al mijn lieve collega’s op de redactie en in de studio alle succes met de nieuwe ontwikkelingen bij Hart van Nederland", aldus Selma.

Van Dijk presenteerde 14 oktober 2019 haar laatste uitzending. Bekijk hierboven een compilatie van Selma van Dijk als SBS6-presentatrice.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Selma van Dijk bedankt voor 16,5 jaar Hart van Nederland en kijkt met "warme gevoelens" terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV