Koning Willem-Alexander geeft journalist op de rode loper een snauw

Koning Willem-Alexander geeft journalist op de rode loper een snauw

<em>Koning Willem-Alexander</em> geeft journalist op de rode loper een <em>snauw</em> Royaltyverslaggever Annemarie de Kunder was bij de première van de film Galapagos waar ook Koning Willem-Alexander en koningin Máxima te gast waren. Erg kortafAnnemarie vlogte tijdens deze avond en in haar vlog is te zien dat onze koning dit maal erg kortaf was tegen de pers. Bekijk een stukje van Annemarie haar vlog in het RTL-Boulevard fragment hierboven. Willem-Alexander en Máxima hebben het erg gezellig in Tokio Bekijk deze video » Máxima schittert opnieuw in japon van Taminiau tijdens galadiner in Japan Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezoeken premiere Galapagos Bekijk deze video »
Royals :
Koning Willem-Alexander geeft journalist op de rode loper een snauw

Royaltyverslaggever Annemarie de Kunder was bij de première van de film Galapagos waar ook Koning Willem-Alexander en koningin Máxima te gast waren.

Erg kortaf
Annemarie vlogte tijdens deze avond en in haar vlog is te zien dat onze koning dit maal erg kortaf was tegen de pers.

Bekijk een stukje van Annemarie haar vlog in het RTL-Boulevard fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander geeft journalist op de rode loper een snauw of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV