Jan de Hoop slaat als quizmaster nieuwe weg in: "Ik schrok daar zelf ook van"

Jan de Hoop slaat als quizmaster nieuwe weg in: "Ik schrok daar zelf ook van"

<em>Jan de Hoop</em> slaat als <em>quizmaster</em> nieuwe weg in: &quot;Ik schrok daar zelf ook van&quot; Jan de Hoop bereikt bijna de pensioensgerechtigde leeftijd, maar in de herfst van zijn carrière slaat hij nog gewoon een nieuwe weg in. "Ik hoop wel dat mensen kijken"Vanaf woensdag is de anchor van het Ontbijtnieuws te zien als quizmaster op RTL 5 met de show Jan Houdt Hoop. Aan de desk van RTL-Boulevard vertelt hij over de switch: "Ik hoop wel dat mensen kijken, maar ik lig er niet wakker van." Bekijk het RTL-Boulevard fragment met Jan de Hoop hierboven. Bekijk eerste beelden Jan Houdt Hoop, nieuwe quiz van Jan de Hoop Bekijk deze video » Jan de Hoop kan prima buiten de studio werken: "Ik maak ook vlogjes, hè!" Bekijk deze video »
TV :
Jan de Hoop slaat als quizmaster nieuwe weg in: "Ik schrok daar zelf ook van"

Jan de Hoop bereikt bijna de pensioensgerechtigde leeftijd, maar in de herfst van zijn carrière slaat hij nog gewoon een nieuwe weg in.

"Ik hoop wel dat mensen kijken"
Vanaf woensdag is de anchor van het Ontbijtnieuws te zien als quizmaster op RTL 5 met de show Jan Houdt Hoop. Aan de desk van RTL-Boulevard vertelt hij over de switch: "Ik hoop wel dat mensen kijken, maar ik lig er niet wakker van."

Bekijk het RTL-Boulevard fragment met Jan de Hoop hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan de Hoop slaat als quizmaster nieuwe weg in: "Ik schrok daar zelf ook van" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen