Bouwers zijn klimaatsregels zat

Bouwers zijn klimaatsregels zat

<em>Bouwers</em> zijn klimaatsregels zat Mensen uit de bouwsector protesteerde vandaag (30 oktober) in Den Haag. Ze willen verandering in de klimaatsregels die hun zijn opgelegd. Door de regels zijn veel bouwprojecten stil komen te liggen en zitten de bouwers zonder werk. Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland-fragment over het bouwprotest Livestream: Bekijk bouwprotest op Malieveld in Den Haag Bekijk deze video » LuckyTV: Wie staat daar nou toch op het Malieveld Bekijk deze video » Boze bouwers maken een puinhoop van het Malieveld Bekijk deze video » Vanavond bij Pauw: Gerdi Verbeet, Wouter Koolmees, Carlos Pinto, Dopebwoy, Joost Vullings en Hans de Boer Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Mensen uit de bouwsector protesteerde vandaag (30 oktober) in Den Haag. Ze willen verandering in de klimaatsregels die hun zijn opgelegd. Door de regels zijn veel bouwprojecten stil komen te liggen en zitten de bouwers zonder werk.

Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland-fragment over het bouwprotest


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bouwers zijn klimaatsregels zat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV