DNA-onderzoek naar kelderfamilie Ruinerwold

DNA-onderzoek naar kelderfamilie Ruinerwold

<em>DNA-onderzoek</em> naar kelderfamilie Ruinerwold Even voor vieren vandaag (30 oktober) arriveerden de rechters, advocaten en de officier van justitie op de boerderij in Ruinerwold. Het is een schouw om een idee te krijgen van het terrein voordat de rechtzaak begint. DNA-onderzoekNaast de schouw is er ook een DNA-onderzoek in gang gezet om te onderzoeken of de familierelaties zijn zoals de familie zegt dat ze zijn. De verdachten blijven onder tussen gewoon vastzitten. Bekijk hierboven het Hart van Nederland-fragment over de rechtzaak van de familie in Ruinerwold Vader gezin Ruinerwold predikt evangelie op internet: "Leefde in zijn eigen wereld" Bekijk deze video » 'Spookvader' Gerrit Jan van D: 'Hij schrijft veel over zijn geloof' Bekijk deze video » Spookvader Ruinerwold maakte shockerend lesmateriaal "met boze geesten" Bekijk deze video » Verdachten Ruinerwold Josef B. en Gerrit Jan van D. blijven 90 dagen langer vast Bekijk deze video »
Nieuws :
DNA-onderzoek naar kelderfamilie Ruinerwold

Even voor vieren vandaag (30 oktober) arriveerden de rechters, advocaten en de officier van justitie op de boerderij in Ruinerwold. Het is een schouw om een idee te krijgen van het terrein voordat de rechtzaak begint.

DNA-onderzoek
Naast de schouw is er ook een DNA-onderzoek in gang gezet om te onderzoeken of de familierelaties zijn zoals de familie zegt dat ze zijn. De verdachten blijven onder tussen gewoon vastzitten.

Bekijk hierboven het Hart van Nederland-fragment over de rechtzaak van de familie in Ruinerwold

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DNA-onderzoek naar kelderfamilie Ruinerwold of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV