Joost Vullings en Hans de Boer kijken terug op een maand vol protesten

Joost Vullings en Hans de Boer kijken terug op een maand vol protesten

<em>Joost Vullings</em> en <em>Hans de Boer</em> kijken terug op een maand vol protesten Het was de afgelopen maand druk in Den Haag. Iedere week was er weer een andere groep op het Malieveld te vinden. Na klimaatsactivisten en boeren zijn nu de bouwers naar Den Haag getrokken. Joost Vullings, Hans de Boer en mensen uit de bouwsector geven hun mening over de bouwprotesten. Bekijk hierboven het hele gesprek over de bouwsector dat plaatsvond bij Pauw Bouwers zijn klimaatsregels zat Bekijk deze video » LuckyTV: Wie staat daar nou toch op het Malieveld Bekijk deze video » Boze bouwers maken een puinhoop van het Malieveld Bekijk deze video » Vanavond bij Pauw: Gerdi Verbeet, Wouter Koolmees, Carlos Pinto, Dopebwoy, Joost Vullings en Hans de Boer Bekijk deze video »
Entertainment :
Joost Vullings en Hans de Boer kijken terug op een maand vol protesten

Het was de afgelopen maand druk in Den Haag. Iedere week was er weer een andere groep op het Malieveld te vinden. Na klimaatsactivisten en boeren zijn nu de bouwers naar Den Haag getrokken. Joost Vullings, Hans de Boer en mensen uit de bouwsector geven hun mening over de bouwprotesten.

Bekijk hierboven het hele gesprek over de bouwsector dat plaatsvond bij Pauw


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Joost Vullings en Hans de Boer kijken terug op een maand vol protesten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV