John Bercow heeft brok in de keel bij afscheid in Brits Lagerhuis: "Ik waardeer het enorm"

John Bercow heeft brok in de keel bij afscheid in Brits Lagerhuis: "Ik waardeer het enorm"

John Bercow heeft brok in de keel bij afscheid in Brits Lagerhuis: "Ik waardeer het enorm" De Britse Lagerhuis-voorzitter John Bercow leidde woensdag voor de laatste keer het vragenuurtje met de premier. Donderdag 31 oktober 2019 neemt Bercow na bijna tien jaar officieel afscheid van de Britse politiek. "Ik waardeer het enorm"Premier Verenigd Koninkrijk Boris Johnson geeft een speech en John zelf bedankte de premier en alle collega's voor hun vriendelijke opmerkingen: "We hebben fantastische relaties gehad en een geweldige band. Ik waardeer het enorm dat ze zijn komen opdagen bij deze gelegenheid." Gevecht tegen tranenJohn Bercow bedankt ook zijn gezin: "In het bijzonder wil ik mijn vrouw en drie kinderen bedanken voor de steun en de vastberadenheid die ze de laatste tien jaar hebben getoond." Gedurende zijn speech tijdens het laatste vragenuurtje met de premier zie je duidelijk dat John vecht tegen zijn tranen bij het afscheid in het Brits Lagerhuis. Bekijk de NU.nl-beelden, waarin John Bercow afscheid neemt van de Britse politiek, hierboven. Hilarisch: Lagerhuis-voorzitter John Bercow is stem kwijt en heeft moeite met 'Order!' Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? De Order!-gekte van John Bercow bij NPO 1 Bekijk deze video »
Nieuws :
John Bercow heeft brok in de keel bij afscheid in Brits Lagerhuis: "Ik waardeer het enorm"

De Britse Lagerhuis-voorzitter John Bercow leidde woensdag voor de laatste keer het vragenuurtje met de premier. Donderdag 31 oktober 2019 neemt Bercow na bijna tien jaar officieel afscheid van de Britse politiek.

"Ik waardeer het enorm"
Premier Verenigd Koninkrijk Boris Johnson geeft een speech en John zelf bedankte de premier en alle collega's voor hun vriendelijke opmerkingen: "We hebben fantastische relaties gehad en een geweldige band. Ik waardeer het enorm dat ze zijn komen opdagen bij deze gelegenheid."

Gevecht tegen tranen
John Bercow bedankt ook zijn gezin: "In het bijzonder wil ik mijn vrouw en drie kinderen bedanken voor de steun en de vastberadenheid die ze de laatste tien jaar hebben getoond." Gedurende zijn speech tijdens het laatste vragenuurtje met de premier zie je duidelijk dat John vecht tegen zijn tranen bij het afscheid in het Brits Lagerhuis.

Bekijk de NU.nl-beelden, waarin John Bercow afscheid neemt van de Britse politiek, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John Bercow heeft brok in de keel bij afscheid in Brits Lagerhuis: "Ik waardeer het enorm" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV