De beste Halloween film allertijden is Halloween (2018): "Ultieme nachtmerrie"

De beste Halloween film allertijden is Halloween (2018): "Ultieme nachtmerrie"

De beste <em>Halloween film</em> allertijden is <em>Halloween</em> (2018): &quot;Ultieme nachtmerrie&quot; De avond van 31 oktober is de engste avond van het jaar, dan is het namelijk Halloween. De van oorsprong Ierse traditie is jaren na Amerika ook in ons land een begrip geworden en daar horen natuurlijk angstaanjagende films bij. De Ochtend Show laat de top 3 beste griezelfilms zien. "Deze film is zo goed"Jonathan de Joode van platform its-only-a-movie.nl, vertelt over de top 3 Halloween films die je absoluut gezien moet hebben: "The Concuring 2 is de meest populaire horror-serie op dit moment en in The Shining vind je de beste acteerpresentaties in een Halloween film ooit van acteur Jack Nicholson." Maar Jonathan is het meest enthousiast over de film die op nummer 1 staat: namelijk Halloween uit 2018. "Deze film is zo goed gedaan, er zitten scenes bij die zo goed zijn!" Bekijk in de De Ochtend Show video hierboven de trailers van de top 3 engste films en het interview met Jonathan de Joode. Yolanthe Cabau viert Halloween in sexy pakje Bekijk deze video » Nicolette van Dam en Renate Verbaan onherkenbaar op Halloween feest Bekijk deze video » Halloween-icoon Heidi Klum al druk bezig met nieuw kostuum Bekijk deze video »
Film :
De beste Halloween film allertijden is Halloween (2018): "Ultieme nachtmerrie"

De avond van 31 oktober is de engste avond van het jaar, dan is het namelijk Halloween. De van oorsprong Ierse traditie is jaren na Amerika ook in ons land een begrip geworden en daar horen natuurlijk angstaanjagende films bij. De Ochtend Show laat de top 3 beste griezelfilms zien.

"Deze film is zo goed"
Jonathan de Joode van platform its-only-a-movie.nl, vertelt over de top 3 Halloween films die je absoluut gezien moet hebben: "The Concuring 2 is de meest populaire horror-serie op dit moment en in The Shining vind je de beste acteerpresentaties in een Halloween film ooit van acteur Jack Nicholson." Maar Jonathan is het meest enthousiast over de film die op nummer 1 staat: namelijk Halloween uit 2018. "Deze film is zo goed gedaan, er zitten scenes bij die zo goed zijn!"

Bekijk in de De Ochtend Show video hierboven de trailers van de top 3 engste films en het interview met Jonathan de Joode.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De beste Halloween film allertijden is Halloween (2018): "Ultieme nachtmerrie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV