Ongemakkelijk moment in nieuw programma Hoe Zal Ik Het Zeggen?: "Is er een probleem?

Ongemakkelijk moment in nieuw programma Hoe Zal Ik Het Zeggen?: "Is er een probleem?

Ongemakkelijk moment in nieuw programma Hoe Zal Ik Het Zeggen?: "Is er een probleem? Er ontstaat een super ongemakkelijk moment in het nieuwe televisieprogramma Hoe Zal Ik Het Zeggen?. Vrouw blijft vriendelijkEen vrouw zit op het terras en een brutale man stapt op haar af en spreekt haar erg onvriendelijk aan, even later komen zijn vrienden erbij. De vrouw blijft vriendelijk lachen... Wat zijn deze jongens van plan? Bekijk het fragment uit het nieuwe RTL4 programma, wat gepresenteerd wordt door Jamai Loman, hierboven. Hoe Zal Ik Het Zeggen? is elke donderdag om 21:30 uur te zien bij RTL 4. Eerste beelden nieuw feelgood-programma “Hoe zal ik het zeggen?” met Jamai Loman Bekijk deze video »
TV :
Ongemakkelijk moment in nieuw programma Hoe Zal Ik Het Zeggen?: "Is er een probleem?

Er ontstaat een super ongemakkelijk moment in het nieuwe televisieprogramma Hoe Zal Ik Het Zeggen?.

Vrouw blijft vriendelijk
Een vrouw zit op het terras en een brutale man stapt op haar af en spreekt haar erg onvriendelijk aan, even later komen zijn vrienden erbij. De vrouw blijft vriendelijk lachen... Wat zijn deze jongens van plan?

Bekijk het fragment uit het nieuwe RTL4 programma, wat gepresenteerd wordt door Jamai Loman, hierboven. Hoe Zal Ik Het Zeggen? is elke donderdag om 21:30 uur te zien bij RTL 4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ongemakkelijk moment in nieuw programma Hoe Zal Ik Het Zeggen?: "Is er een probleem? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV