Calvin Stengs hoopt op vaste plek in Oranje: "Ik kijk op tegen Virgil van Dijk"

Calvin Stengs hoopt op vaste plek in Oranje: "Ik kijk op tegen Virgil van Dijk"

<em>Calvin Stengs</em> hoopt op vaste plek in Oranje: &quot;Ik kijk op tegen Virgil van Dijk&quot; AZ-speler Calvin Stengs is door Ronald Koeman eindelijk toegevoegd aan de voorselectie van het Nederlands elftal. De komende jaren hoopt de behendige aanvaller uit te groeien tot een vaste waarde van Oranje. Wel vertelt hij nog op te kijken naar enkele spelers binnen het team, zoals Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum. "Dat zijn grote spelers." Bekijk het interview met Calvin Stengs hierboven. Calvin Stengs over keuze Ronald Koeman: 'Ik snap hem wel' Bekijk deze video » Stengs over PSV - AZ: 'PSV heeft geen kans gehad' Bekijk deze video »
Voetbal :
Calvin Stengs hoopt op vaste plek in Oranje: "Ik kijk op tegen Virgil van Dijk"

AZ-speler Calvin Stengs is door Ronald Koeman eindelijk toegevoegd aan de voorselectie van het Nederlands elftal. De komende jaren hoopt de behendige aanvaller uit te groeien tot een vaste waarde van Oranje. Wel vertelt hij nog op te kijken naar enkele spelers binnen het team, zoals Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum. "Dat zijn grote spelers."

Bekijk het interview met Calvin Stengs hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Calvin Stengs hoopt op vaste plek in Oranje: "Ik kijk op tegen Virgil van Dijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen