Ali B heeft zin in The Roast: "Het kan me niet hard genoeg zijn!"

Ali B heeft zin in The Roast: "Het kan me niet hard genoeg zijn!"

Ali B heeft zin in <em>The Roast</em>: &quot;Het kan me niet hard genoeg zijn!&quot; Op 17 december is het zover: dan is The Roast of Ali B te zien op Comedy Central. Vriend en vijand mag de rapper, presentator en entertainer dan met de grond gelijk maken. Zelf kijkt Ali uit naar die bijzondere dag: "Het kan me niet hard genoeg zijn!" ComedymasochistAli noemt zichzelf dan ook een 'comedymasochist', omdat hij wel van scherpe humor houdt. Ook zegt hij voor niemand bang te zijn. Ali onthult dat hij al een paar keerder is gevraagd om 'geroast' te worden, maar dat zijn agenda dat in het verleden niet toeliet. Eén van de teleurstellingen is dit jaar wel dat Peter Pannekoek er niet bij is. "Hij weet natuurlijk wat ik heb gedaan... met z'n moeder," grapt Ali B. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Ali B dekt zich in voor Roast-grappen over islam: "IS, ik heb er niks mee te maken!" Bekijk deze video » Anouk doet niet mee aan Roast of Ali B. Bekijk deze video » Roast of Alec Baldwin - Robert de Niro met grofgebekte komedie Bekijk deze video » Brace deelnemer aan Roast of Ali B. Bekijk deze video »
Entertainment :
Ali B heeft zin in The Roast: "Het kan me niet hard genoeg zijn!"

Op 17 december is het zover: dan is The Roast of Ali B te zien op Comedy Central. Vriend en vijand mag de rapper, presentator en entertainer dan met de grond gelijk maken. Zelf kijkt Ali uit naar die bijzondere dag: "Het kan me niet hard genoeg zijn!"

Comedymasochist
Ali noemt zichzelf dan ook een 'comedymasochist', omdat hij wel van scherpe humor houdt. Ook zegt hij voor niemand bang te zijn. Ali onthult dat hij al een paar keerder is gevraagd om 'geroast' te worden, maar dat zijn agenda dat in het verleden niet toeliet. Eén van de teleurstellingen is dit jaar wel dat Peter Pannekoek er niet bij is. "Hij weet natuurlijk wat ik heb gedaan... met z'n moeder," grapt Ali B.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ali B heeft zin in The Roast: "Het kan me niet hard genoeg zijn!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV