President Donald Trump is boos op talkshowhost Jimmy Kimmel

President Donald Trump is boos op talkshowhost Jimmy Kimmel

President Donald Trump is boos op talkshowhost Jimmy Kimmel De afzettingsprocedure van president Donald Trump is weer een stapje verder. Jimmy Kimmel zette alle leugens die Trump heeft verteld op een rijtje, het zijn er zo'n 14.000. Het publiek kan er om lachen maar Trump is er minder blij mee. Bekijk hierboven het hele fragment uit de Jimmy Kimmel Show over Donald Trump Joe Biden reageert op 'Oekraïne-gate' Donald Trump: "Hij zaait constant verdeeldheid" Bekijk deze video » Donald Trump gaat weer los tegen 'corrupte media' Bekijk deze video » Vandaag stemming over afzetting Donald Trump: Gaat impeachment door? Bekijk deze video » Afzettingsprocedure van Donald Trump krijgt een vervolg Bekijk deze video »
Entertainment :
President Donald Trump is boos op talkshowhost Jimmy Kimmel

De afzettingsprocedure van president Donald Trump is weer een stapje verder. Jimmy Kimmel zette alle leugens die Trump heeft verteld op een rijtje, het zijn er zo'n 14.000. Het publiek kan er om lachen maar Trump is er minder blij mee.

Bekijk hierboven het hele fragment uit de Jimmy Kimmel Show over Donald Trump

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op President Donald Trump is boos op talkshowhost Jimmy Kimmel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV