Hélène Hendriks: "Wilfred Genee vindt dat ik er niet uit zie"

Hélène Hendriks: "Wilfred Genee vindt dat ik er niet uit zie"

<em>Hélène Hendriks</em>: &quot;Wilfred Genee vindt dat ik er niet uit zie&quot; Vanaf zondag zijn Hélène Hendriks en Wilfred Genee weer terug met hun wekelijkse talkshow Café Hendriks & Genee. Ze hebben besloten wat dingen te veranderen in de hoop op meer kijkers: "Er zijn een aantal elementen uit om het iets rustiger te krijgen", aldus Hendriks. Kledingstijl HélèneZo sneuvelde onder andere Willibrord Frequin, die wekelijks te gast was. Ook zijn de vrolijke maar wellicht wat luidruchtige barmannen verdwenen. Het tv-duo begint vol goede moed aan een nieuw seizoen maar bekent ook dat er af en toe wat onenigheden zijn, zoals een goed huwelijk betaamt. "Hij vindt dat ik er niet uit zie, ook vandaag weer", aldus de presentatrice. Genee legt uit: "Ze is een hele mooie vrouw maar ze komt soms met dingen aan....." Bekijk het fragment van Beau hierboven. Bekijk ook Johan Derksen: "Ik was vrouwonvriendelijk tegen Hélène Hendriks" Bekijk deze video » Spaanse Dorp Polopos: Hoe is het nu met de deelnemers? Bekijk deze video »
TV :
Hélène Hendriks: "Wilfred Genee vindt dat ik er niet uit zie"

Vanaf zondag zijn Hélène Hendriks en Wilfred Genee weer terug met hun wekelijkse talkshow Café Hendriks & Genee. Ze hebben besloten wat dingen te veranderen in de hoop op meer kijkers: "Er zijn een aantal elementen uit om het iets rustiger te krijgen", aldus Hendriks.

Kledingstijl Hélène
Zo sneuvelde onder andere Willibrord Frequin, die wekelijks te gast was. Ook zijn de vrolijke maar wellicht wat luidruchtige barmannen verdwenen. Het tv-duo begint vol goede moed aan een nieuw seizoen maar bekent ook dat er af en toe wat onenigheden zijn, zoals een goed huwelijk betaamt. "Hij vindt dat ik er niet uit zie, ook vandaag weer", aldus de presentatrice. Genee legt uit: "Ze is een hele mooie vrouw maar ze komt soms met dingen aan....." Bekijk het fragment van Beau hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hélène Hendriks: "Wilfred Genee vindt dat ik er niet uit zie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen