Roxeanne Hazes onherkenbaar tijdens Halloween: "Fender lachte me uit"

Roxeanne Hazes onherkenbaar tijdens Halloween: "Fender lachte me uit"

<em>Roxeanne Hazes</em> onherkenbaar tijdens <em>Halloween</em>: &quot;Fender lachte me uit&quot; Ook Roxeanne Hazes heeft donderdagavond Halloween gevierd, en dit deed ze niet alleen. De zangeres heeft 31 oktober samen met haar zoontje en vriend lopen griezelen. Kleine Fender als spin verkleed en Roxeanne als een creepy personage. Roxeanne is nauwelijks te herkennen in de Instagram Story die ze donderdagvond deelde. Kleine Fender daarentegen was zeer schattig in zijn spinnenoutfit. Bekijk hieronder een Halloween kiekje van het hele gezin. Bekijk de Halloween look van Roxeanne Hazes in de video hierboven. Roxeanne Hazes met stomheid geslagen door actie van Facebook Bekijk deze video » Roxeanne Hazes rent zoontje Fender achterna op vakantie Bekijk deze video » Gaan Roxeanne Hazes en Erik Zwennes trouwen in Portugal? Bekijk deze video »
Amusement :
Roxeanne Hazes onherkenbaar tijdens Halloween: "Fender lachte me uit"

Ook Roxeanne Hazes heeft donderdagavond Halloween gevierd, en dit deed ze niet alleen. De zangeres heeft 31 oktober samen met haar zoontje en vriend lopen griezelen. Kleine Fender als spin verkleed en Roxeanne als een creepy personage.

Roxeanne is nauwelijks te herkennen in de Instagram Story die ze donderdagvond deelde. Kleine Fender daarentegen was zeer schattig in zijn spinnenoutfit. Bekijk hieronder een Halloween kiekje van het hele gezin.

Bekijk de Halloween look van Roxeanne Hazes in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes onherkenbaar tijdens Halloween: "Fender lachte me uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen