Schattige beelden van eerste ontmoeting voor tweeling-panda's in Berlijn

Schattige beelden van eerste ontmoeting voor tweeling-panda's in Berlijn

<em>Schattige beelden</em> van eerste ontmoeting voor <em>tweeling-panda's</em> in Berlijn De tweeling-panda's die onlangs in de dierentuin van Berlijn zijn geboren, hebben elkaar voor het eerst ontmoet. Eerste stapjesDe twee panda's zijn nu twee maanden oud en wegen 3 kilo. De verwachting is dat de tweeling pas begin komend jaar met hun moeder hun eerste stapjes buiten zullen zetten. Bekijk de schattige beelden van de tweeling-panda's hierboven. Pandatweeling geboren in Belgische dierentuin Bekijk deze video » Zwarte panter wandelt over daken in Frankrijk Bekijk deze video » Heerlijke beelden: pasgeboren neushoorntje plaagt andere dieren in Burgers' Zoo Bekijk deze video »
Nieuws :
Schattige beelden van eerste ontmoeting voor tweeling-panda's in Berlijn

De tweeling-panda's die onlangs in de dierentuin van Berlijn zijn geboren, hebben elkaar voor het eerst ontmoet.

Eerste stapjes
De twee panda's zijn nu twee maanden oud en wegen 3 kilo. De verwachting is dat de tweeling pas begin komend jaar met hun moeder hun eerste stapjes buiten zullen zetten.

Bekijk de schattige beelden van de tweeling-panda's hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schattige beelden van eerste ontmoeting voor tweeling-panda's in Berlijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV