Huwelijk Igone de Jongh en Thijs Römer onthuld door Femke Halsema

Huwelijk Igone de Jongh en Thijs Römer onthuld door Femke Halsema

Huwelijk <em>Igone de Jongh</em> en <em>Thijs Römer</em> onthuld door Femke Halsema Igone de Jongh nam donderdag afscheid van het Nationale Ballet en tijdens deze gelegenheid kwam onverwacht een bijzonder nieuwtje naar buiten. Niemand minder dan Femke Halsema onthulde dat Igone getrouwd is met Thijs Römer. Nieuwe naam is Igone Römer-de JonghDe Amsterdamse burgemeester hield een toespraak voor de balletdanseres en deed hierbij uit de doeken dat de twee elkaar het ja-woord hebben gegeven. Ze gaat voortaan dan ook als Igone Römer-de Jongh door het leven. De danseres en acteur zijn sinds 2016 samen, ze hebben allebei een kind uit een eerdere relatie. Bekijk in de video hierboven de onthulling van het huwelijk van Igone de Jongh en Thijs Römer door Femke Halsema. Prinses Beatrix is van de partij bij het laatste optreden van Igone de Jongh Bekijk deze video » Chantal Janzen verklaart de liefde aan Igone de Jongh tijdens slotvoorstelling Het Nationale Ballet Bekijk deze video »
Entertainment :
Huwelijk Igone de Jongh en Thijs Römer onthuld door Femke Halsema

Igone de Jongh nam donderdag afscheid van het Nationale Ballet en tijdens deze gelegenheid kwam onverwacht een bijzonder nieuwtje naar buiten. Niemand minder dan Femke Halsema onthulde dat Igone getrouwd is met Thijs Römer.

Nieuwe naam is Igone Römer-de Jongh
De Amsterdamse burgemeester hield een toespraak voor de balletdanseres en deed hierbij uit de doeken dat de twee elkaar het ja-woord hebben gegeven. Ze gaat voortaan dan ook als Igone Römer-de Jongh door het leven. De danseres en acteur zijn sinds 2016 samen, ze hebben allebei een kind uit een eerdere relatie.

Bekijk in de video hierboven de onthulling van het huwelijk van Igone de Jongh en Thijs Römer door Femke Halsema.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Huwelijk Igone de Jongh en Thijs Römer onthuld door Femke Halsema of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV