Finale The Masked Singer: Bekijk optreden Leeuw Guido Spek

Finale The Masked Singer: Bekijk optreden Leeuw Guido Spek

Finale <em>The Masked Singer</em>: Bekijk optreden Leeuw <em>Guido Spek</em> In The Masked Singer was het vrijdagavond tijd voor de grote finale. Verschillende BN’ers traden voor de laatste keer op in vermomming, om het publiek en de jury te laten raden naar hun identiteit. Guido Spek zet masker afIn de finale liet de Leeuw nog een keer zijn stem vanachter een masker horen. Uiteindelijk bleek Guido Spek de man in het Leeuwenpak te zijn. Hij verloor in de finale van Robot Tania Kross. Bekijk het hele optreden uit de finale van The Masked Singer in de video hierboven. Finale The Masked Singer: Neushoorn blijkt Tim Douwsma Bekijk deze video » Finale The Masked Singer: Bidsprinkhaan blijkt Nienke Plas Bekijk deze video » Finale The Masked Singer: Leeuw blijkt Guido Spek Bekijk deze video »
TV :
Finale The Masked Singer: Bekijk optreden Leeuw Guido Spek

In The Masked Singer was het vrijdagavond tijd voor de grote finale. Verschillende BN’ers traden voor de laatste keer op in vermomming, om het publiek en de jury te laten raden naar hun identiteit.

Guido Spek zet masker af
In de finale liet de Leeuw nog een keer zijn stem vanachter een masker horen. Uiteindelijk bleek Guido Spek de man in het Leeuwenpak te zijn. Hij verloor in de finale van Robot Tania Kross.

Bekijk het hele optreden uit de finale van The Masked Singer in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale The Masked Singer: Bekijk optreden Leeuw Guido Spek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV