Finale The Masked Singer: Bekijk optreden winnaar Robot Tania Kross

Finale The Masked Singer: Bekijk optreden winnaar Robot Tania Kross

Finale <em>The Masked Singer</em>: Bekijk optreden winnaar Robot <em>Tania Kross</em> In The Masked Singer was het vrijdagavond tijd voor de grote finale en Tania Kross werd uitgeroepen tot de winnares. Verschillende BN’ers traden voor de laatste keer op in vermomming, om het publiek en de jury te laten raden naar hun identiteit. Tania Kross zet masker afIn de finale liet de Robot nog een keer haar stem horen en deze steeg tot grote hoogten. Deze Robot bleek uiteindelijk Tania Kross te zijn en zij sleept met haar zangkunsten de titel in de wacht. Bekijk het hele optreden uit de finale van The Masked Singer in de video hierboven. Finale The Masked Singer: Neushoorn blijkt Tim Douwsma Bekijk deze video » Finale The Masked Singer: Bidsprinkhaan blijkt Nienke Plas Bekijk deze video » Finale The Masked Singer: Leeuw blijkt Guido Spek Bekijk deze video »
TV :
Finale The Masked Singer: Bekijk optreden winnaar Robot Tania Kross

In The Masked Singer was het vrijdagavond tijd voor de grote finale en Tania Kross werd uitgeroepen tot de winnares. Verschillende BN’ers traden voor de laatste keer op in vermomming, om het publiek en de jury te laten raden naar hun identiteit.

Tania Kross zet masker af
In de finale liet de Robot nog een keer haar stem horen en deze steeg tot grote hoogten. Deze Robot bleek uiteindelijk Tania Kross te zijn en zij sleept met haar zangkunsten de titel in de wacht.

Bekijk het hele optreden uit de finale van The Masked Singer in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale The Masked Singer: Bekijk optreden winnaar Robot Tania Kross of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV