Gordon: "Er moet iemand eerlijk zijn bij Superkids"

Gordon: "Er moet iemand eerlijk zijn bij Superkids"

Gordon: &quot;Er moet iemand eerlijk zijn bij <em>Superkids</em>&quot; Superkids-juryleden Wibi Soerjadi en Gordon praten met Jeroen Pauw over de talentenjacht voor kinderen, die zaterdagavond weer begint. Gordon staat bekend om zijn scherpte, merkt Pauw op. Heeft hij zich een beetje in moeten houden? "Er moet iemand eerlijk zijn, maar op een hele leuke manier", aldus het jurylid. Bekijk het fragment van Pauw hierboven. Bekijk ook Gordon zingt samen met meisje in nieuw SBS6-programma Superkids Bekijk deze video »
TV :
Gordon: "Er moet iemand eerlijk zijn bij Superkids"

Superkids-juryleden Wibi Soerjadi en Gordon praten met Jeroen Pauw over de talentenjacht voor kinderen, die zaterdagavond weer begint. Gordon staat bekend om zijn scherpte, merkt Pauw op. Heeft hij zich een beetje in moeten houden? "Er moet iemand eerlijk zijn, maar op een hele leuke manier", aldus het jurylid. Bekijk het fragment van Pauw hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon: "Er moet iemand eerlijk zijn bij Superkids" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV