Oud Russisch vliegtuig staat plots op het dak van school in Enschede

Oud Russisch vliegtuig staat plots op het dak van school in Enschede

Oud Russisch vliegtuig staat plots op het dak van school in Enschede Sinds vanmiddag (2 november) staat er op het dak van een oud schoolgebouw in Enschede een oud Russisch vliegtuig op het dak. Het werd geplaatst door het kunstinitiatief dat zich nu in de school bevindt. Bekijk hierboven beelden van de plaatsing van het vliegtuig Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vrolijk verwelkomd in Cochi Bekijk deze video » Personenvliegtuigje stort neer op auto’s in Brazilië: drie doden Bekijk deze video » Bekijk beelden van aanval die IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi doodde Bekijk deze video » Piloot Ian Knight vertelt hoe het is om de F-35 te besturen Bekijk deze video »
Nieuws :
Oud Russisch vliegtuig staat plots op het dak van school in Enschede

Sinds vanmiddag (2 november) staat er op het dak van een oud schoolgebouw in Enschede een oud Russisch vliegtuig op het dak. Het werd geplaatst door het kunstinitiatief dat zich nu in de school bevindt.

Bekijk hierboven beelden van de plaatsing van het vliegtuig

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oud Russisch vliegtuig staat plots op het dak van school in Enschede of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV