Ronald Koeman heeft ‘alles gedaan’ om Mohamed Ihattaren naar Nederlands Elftal te halen

Ronald Koeman heeft ‘alles gedaan’ om Mohamed Ihattaren naar Nederlands Elftal te halen

Ronald Koeman heeft ‘alles gedaan’ om Mohamed Ihattaren naar Nederlands Elftal te halen Ronald Koeman is heel erg blij dat Mohamed Ihattaren heeft gekozen om voor het Nederlands elftal uit te komen. De bondscoach heeft veel tijd en energie gestoken in de jonge voetballer omdat hij hem graag bij Oranje wilde hebben. Ihattaren kon ook kiezen om te spelen voor Marokko. Veel contact met PSVKoeman heeft samengewerkt met PSV om Ihattaren binnen te halen bij Oranje. “We hebben van twee kanten alles gedaan om in ieder geval kans te maken op deze keuze.” Bekijk de reactie van Ronald Koeman op de keuze van Mohamed Ihattaren voor Oranje in bovenstaande video. Dest over keuze voor Verenigde Staten: 'Mijn gevoel speelde de grootste rol' Bekijk deze video » Mohamed Ihattaren noemt keuze voor Nederlands elftal ‘vrij makkelijk’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Ronald Koeman heeft ‘alles gedaan’ om Mohamed Ihattaren naar Nederlands Elftal te halen

Ronald Koeman is heel erg blij dat Mohamed Ihattaren heeft gekozen om voor het Nederlands elftal uit te komen. De bondscoach heeft veel tijd en energie gestoken in de jonge voetballer omdat hij hem graag bij Oranje wilde hebben. Ihattaren kon ook kiezen om te spelen voor Marokko.

Veel contact met PSV
Koeman heeft samengewerkt met PSV om Ihattaren binnen te halen bij Oranje. “We hebben van twee kanten alles gedaan om in ieder geval kans te maken op deze keuze.”

Bekijk de reactie van Ronald Koeman op de keuze van Mohamed Ihattaren voor Oranje in bovenstaande video.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ronald Koeman heeft ‘alles gedaan’ om Mohamed Ihattaren naar Nederlands Elftal te halen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV