Nikkie de Jager kan niet geloven dat ze op de cover staat

Nikkie de Jager kan niet geloven dat ze op de cover staat

<em>Nikkie de Jager</em> kan niet geloven dat ze op de cover staat Nikkie de Jager is een Nederlandse visagiste uit het Noord-Brabantse Uden die zich vooral bezighoudt met video's over make-up en lifestyle via haar YouTube-kanaal NikkieTutorials. Make-up is haar passie, daarom vindt ze het zo geweldig dat ze een covergirl mag zijn voor Grazia. In de Instagram Story hierboven vertelt Nikkie hoe gaaf ze het eindresultaat vindt. Bekijk hieronder hoe prachtig Nikkie op de cover staat. Merel Westrik na uitzending Ladies Night overladen met bloemen Bekijk deze video » Nikkie de Jager van NikkieTutorials verandert haar moeder in Morticia Addams Bekijk deze video »
Amusement :
Nikkie de Jager kan niet geloven dat ze op de cover staat

Nikkie de Jager is een Nederlandse visagiste uit het Noord-Brabantse Uden die zich vooral bezighoudt met video's over make-up en lifestyle via haar YouTube-kanaal NikkieTutorials. Make-up is haar passie, daarom vindt ze het zo geweldig dat ze een covergirl mag zijn voor Grazia.

In de Instagram Story hierboven vertelt Nikkie hoe gaaf ze het eindresultaat vindt. Bekijk hieronder hoe prachtig Nikkie op de cover staat.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager kan niet geloven dat ze op de cover staat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen