Zondag met Lubach gemist? Huawei en 5G: wanneer zegt Nederland bye bye?

Zondag met Lubach gemist? Huawei en 5G: wanneer zegt Nederland bye bye?

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? <em>Huawei</em> en <em>5G</em>: wanneer zegt Nederland <em>bye bye</em>? 5G komt eraan. De Chinese elektronicafabrikant Huawei wil ons 5G-netwerk gaan bouwen. De antennes, de zendstations, de centrale routers. Daar is Huawei namelijk heel goed in. Toch wil niet iedereen met ze in zee en er zijn goede redenen om bang te zijn voor 5G. Arjen heeft zijn favoriete boyband uitgenodigd om dat duidelijk te maken. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Zondag met Lubach gemist? Is heldenhond Conan een teef? Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? JSF kreeg per abuis schuimdouche Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Krijg ook steun van de VVD voor jouw beroepsgroep! Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist: Waarom nu al die themamaanden? Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Huawei en 5G: wanneer zegt Nederland bye bye?

5G komt eraan. De Chinese elektronicafabrikant Huawei wil ons 5G-netwerk gaan bouwen. De antennes, de zendstations, de centrale routers. Daar is Huawei namelijk heel goed in. Toch wil niet iedereen met ze in zee en er zijn goede redenen om bang te zijn voor 5G. Arjen heeft zijn favoriete boyband uitgenodigd om dat duidelijk te maken.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Huawei en 5G: wanneer zegt Nederland bye bye? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV