Wil Britt Dekker een "extreem seksprogramma"? "Wie print dit voor je uit?"

Wil Britt Dekker een "extreem seksprogramma"? "Wie print dit voor je uit?"

Wil <em>Britt Dekker</em> een &quot;extreem seksprogramma&quot;? &quot;Wie print dit voor je uit?&quot; In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Café Hendriks & Genee is Britt Dekker één van de gasten. Ze heeft onlangs de overstap gemaakt naar Talpa, en zal daar diverse programma's gaan presenteren. Zit daar wellicht ook een "extreem seksprogramma" bij? BronnenBritt valt bijna van haar stoel van verbazing als ze deze vraag te horen krijgt. Presentator Wilfred Genee kan echter een stukje citeren uit een artikel van een site die ze als bron hebben gebruikt: Weekend Online. "Misschien moet je Weekend Online niet als bron gebruiken!" roept Britt. "Wie print dit soort blaadjes voor je uit?" Bekijk het fragment uit Café Hendriks & Genee hierboven. Britt Dekker over haar liefde: 'Het lijkt me leuk om een keer te trouwen' Bekijk deze video » Britt Dekker klaar voor start Opgezadeld met Britt Bekijk deze video »
Talkshow :
Wil Britt Dekker een "extreem seksprogramma"? "Wie print dit voor je uit?"

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Café Hendriks & Genee is Britt Dekker één van de gasten. Ze heeft onlangs de overstap gemaakt naar Talpa, en zal daar diverse programma's gaan presenteren. Zit daar wellicht ook een "extreem seksprogramma" bij?

Bronnen
Britt valt bijna van haar stoel van verbazing als ze deze vraag te horen krijgt. Presentator Wilfred Genee kan echter een stukje citeren uit een artikel van een site die ze als bron hebben gebruikt: Weekend Online. "Misschien moet je Weekend Online niet als bron gebruiken!" roept Britt. "Wie print dit soort blaadjes voor je uit?"

Bekijk het fragment uit Café Hendriks & Genee hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wil Britt Dekker een "extreem seksprogramma"? "Wie print dit voor je uit?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen