Michael van Gerwen slacht landgenoot Danny Noppert af in World Series Finals

Michael van Gerwen slacht landgenoot Danny Noppert af in World Series Finals

<em>Michael van Gerwen</em> slacht landgenoot <em>Danny Noppert</em> af in World Series Finals In Amsterdam werden dit weekend de World Series Finals afgewerkt. De finale draaide uit op een Nederlands onderonsje: Michael van Gerwen versus de minder bekende Danny Noppert. Het werd een zeer eenzijdige wedstrijd. Matig niveauNoppert speelde een uitstekend toernooi en wist in de halve finale te winnen van Dave Chisnall, maar in de finale haalde hij een matig niveau: nog geen 90 gemiddeld. Van Gerwen deed het een stukje beter, en kon makkelijk weglopen bij zijn landgenoot. Uiteindelijk werd het zelfs 11-2 voor de nummer één van de wereld. Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Danny Noppert hierboven. Michael van Gerwen wint Champions League of Darts en heeft palmares compleet Bekijk deze video » Michael van Gerwen in eerste ronde European Championship uitgeschakeld Bekijk deze video »
Darts :
Michael van Gerwen slacht landgenoot Danny Noppert af in World Series Finals

In Amsterdam werden dit weekend de World Series Finals afgewerkt. De finale draaide uit op een Nederlands onderonsje: Michael van Gerwen versus de minder bekende Danny Noppert. Het werd een zeer eenzijdige wedstrijd.

Matig niveau
Noppert speelde een uitstekend toernooi en wist in de halve finale te winnen van Dave Chisnall, maar in de finale haalde hij een matig niveau: nog geen 90 gemiddeld. Van Gerwen deed het een stukje beter, en kon makkelijk weglopen bij zijn landgenoot. Uiteindelijk werd het zelfs 11-2 voor de nummer één van de wereld.

Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Danny Noppert hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen slacht landgenoot Danny Noppert af in World Series Finals of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen