Anouk maakt acht ton winst na verkoop appartement Amsterdam

Anouk maakt acht ton winst na verkoop appartement Amsterdam

Anouk maakt acht ton winst na verkoop appartement Amsterdam Anouk heeft een mooie financiële slag geslagen: "Ze heeft voor 2,6 miljoen euro haar penthouse in Amsterdam verkocht", aldus Story-hoofredacteur Guido den Aantrekker. Winst van acht tonDe zangeres kocht het stulpje in 2014 voor 1,8 miljoen van presentatrice Astrid Joosten en maakt daardoor een winst van ongeveer acht ton. "Het is een enorm huis van 233 m2 met twee flinke balkons en twee parkeerplaatsen", aldus Den Aantrekker, die het wel een beetje raar vindt dat het appartement slechts drie slaapkamers heeft. Waar Anouk nu gaat wonen is niet bekend gemaakt. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Spaanse Dorp Polopos: Hoe is het nu met de deelnemers? Bekijk deze video »
TV :
Anouk maakt acht ton winst na verkoop appartement Amsterdam

Anouk heeft een mooie financiële slag geslagen: "Ze heeft voor 2,6 miljoen euro haar penthouse in Amsterdam verkocht", aldus Story-hoofredacteur Guido den Aantrekker.

Winst van acht ton
De zangeres kocht het stulpje in 2014 voor 1,8 miljoen van presentatrice Astrid Joosten en maakt daardoor een winst van ongeveer acht ton. "Het is een enorm huis van 233 m2 met twee flinke balkons en twee parkeerplaatsen", aldus Den Aantrekker, die het wel een beetje raar vindt dat het appartement slechts drie slaapkamers heeft. Waar Anouk nu gaat wonen is niet bekend gemaakt. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Anouk maakt acht ton winst na verkoop appartement Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV