Paleis voor een prikkie: 'Het is echt vreselijk'

Paleis voor een prikkie: 'Het is echt vreselijk'

<em>Paleis voor een prikkie</em>: 'Het is echt vreselijk' In de allereerste uitzending van Paleis voor een prikkie gaan Frank en Rogier langs Claudia en Joop. Ze moeten rondkomen van een uitkering en hebben geen geld voor nieuwe meubels. ,,Een blind paard kan hier nog geen schade aanrichten", vertelt Claudia. Het nieuwe seizoen van Paleis voor een prikkie is vanaf 5 november te zien op SBS6. Het programma is hier terug te kijken via Gids.tv. Frank en Rogier over nieuw seizoen Paleis voor een Prikkie Bekijk deze video » Paleis Voor Een Prikkie dinsdag terug op tv: ‘We’re back, bitches!’ Bekijk deze video »
TV :
Paleis voor een prikkie: 'Het is echt vreselijk'

In de allereerste uitzending van Paleis voor een prikkie gaan Frank en Rogier langs Claudia en Joop. Ze moeten rondkomen van een uitkering en hebben geen geld voor nieuwe meubels. ,,Een blind paard kan hier nog geen schade aanrichten", vertelt Claudia.

Het nieuwe seizoen van Paleis voor een prikkie is vanaf 5 november te zien op SBS6. Het programma is hier terug te kijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paleis voor een prikkie: 'Het is echt vreselijk' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV