Gordon neemt na twintig jaar afscheid van dierbaar erfgoed

Gordon neemt na twintig jaar afscheid van dierbaar erfgoed

<em>Gordon</em> neemt na twintig jaar afscheid van dierbaar erfgoed Gordon heeft besloten zijn luxe villa in het Noord-Hollandse Blaricum te koop te zetten. Hiermee komt er een einde aan twintig jaar wonen in het prachtige huis. Zelf zegt hij hier over: "Maar ik ga mijn huis verkopen en tijd voor verandering, dus ook tijd om het verleden achter je te laten. Een nieuwe start in een nieuw huis." Bekijk het fragment over Gordon en zijn verhuizing hierboven. Gordon opent nieuwe zaak in Thailand: "Het is leuk als je hier ook een winkel hebt" Bekijk deze video » Gordon: "Er moet iemand eerlijk zijn bij Superkids" Bekijk deze video »
Show :
Gordon neemt na twintig jaar afscheid van dierbaar erfgoed

Gordon heeft besloten zijn luxe villa in het Noord-Hollandse Blaricum te koop te zetten. Hiermee komt er een einde aan twintig jaar wonen in het prachtige huis. Zelf zegt hij hier over: "Maar ik ga mijn huis verkopen en tijd voor verandering, dus ook tijd om het verleden achter je te laten. Een nieuwe start in een nieuw huis."

Bekijk het fragment over Gordon en zijn verhuizing hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gordon neemt na twintig jaar afscheid van dierbaar erfgoed of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV